Ευρωπαϊκή Πράσινη Εβδομάδα 2021

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Πράσινη Εβδομάδα (31 Μαΐου – 4 Ιουνίου), η DEKRA θα μοιραστεί την εμπειρογνωμοσύνη της στον τομέα της βιωσιμότητας σε τρεις εκδηλώσεις:

"Πώς να επιτύχετε κλιματικά ουδέτερα logistics", "Πώς να ενσωματώσετε ολιστικά τη βιωσιμότητα στον οργανισμό σας" και "1-0 για το κλίμα - Βιώσιμος αθλητισμός".

Η DEKRA, υποστηρίζει την πρωτοβουλία EU Green Week 2021 ως εταίρος και έχει αποδείξει τα διαπιστευτήριά της για τη βιωσιμότητα με δύο τρόπους:

Πρώτον, με την πλατινένια αξιολόγηση από την EcoVadis, η οποία την κατατάσσει στο κορυφαίο 1% των βιώσιμων επιχειρήσεων στην κατηγορία της. Η DEKRA θα είναι ουδέτερη ως προς το CO2 έως το 2025 και μειώνει συστηματικά το αποτύπωμα άνθρακα. Δεύτερον, η DEKRA βοηθάει άλλες εταιρείες να γίνουν πιο βιώσιμες μέσω της τεχνογνωσίας και των υπηρεσιών της, οι οποίες περιλαμβάνουν συμβουλές σχετικά με τη βιωσιμότητα, ελέγχους και πιστοποιήσεις σύμφωνα με αναγνωρισμένα πρότυπα.

Η Πράσινη Εβδομάδα της ΕΕ 2021 έχει ξεκινήσει από τις 31 Μαΐου, με επίκεντρο φέτος τη "φιλοδοξία μηδενικής ρύπανσης". Το συνέδριο και οι εκδηλώσεις των εταίρων θα διαρκέσουν μέχρι τα μέσα Ιουνίου και έχουν ως στόχο να προωθήσουν τη συνεργασία μεταξύ όλων των ενδιαφερόμενων φορέων. Η ατζέντα θα καλύπτει όλες τις σχετικές πρωτοβουλίες από την ευρωπαϊκή "Πράσινη Συμφωνία", όπως οι ενέργειες για τη δράση για το κλίμα, η στρατηγική για τα χημικά προϊόντα και οι καινοτομίες στους τομείς της ενέργειας, της βιομηχανίας, της κινητικότητας, της γεωργίας, της αλιείας, της υγείας και της βιοποικιλότητας.

Στο πλαίσιο της Πράσινης Εβδομάδας λοιπόν, η DEKRA θα μοιραστεί την τεχνογνωσία της σε τρία διαδικτυακά σεμινάρια (webinars), τα οποία θα διεξαχθούν στα αγγλικά:

 

 Webinar 1:

''How to achieve climate neutral logistics''

9 Ιουνίου 2021, 14:00 μ.μ. - 15:00 μ.μ.

https://www.dekra.com/en/webinar-climate-neutral-logistics/

 

Webinar 2:

''1 - 0 for the climate - Sustainable sports''

– (σε συνεργασία με την VfL Wolfsburg)

10 Ιουνίου 2021, 14:00 μ.μ. - 15:00 μ.μ.

https://www.dekra.com/en/webinar-sustainable-sports/

 

Webinar 3:

''How to holistically integrate sustainability into your organization''

– Συμβουλές για αρχάριους (σε συνεργασία με την LIGANOVA)

11 Ιουνίου 2021, 2:00 μ.μ. - 3:00 μ.μ.

https://www.dekra.com/en/webinar-sustainability-for-beginners/

 

https://www.eugreenweek.eu/

copy-of-untitled-27

 

Επικοινωνία

  • Κεντρικό Γραφείο

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Follow us

Χρήσιμες Πληροφορίες

Αρχείο

© Dekra Akademie. All rights reserved. Design by Digitanet.