• Αρχική
  • Νέα
  • DEKRA Akademie ΕΠΕ: Νέα Ανανεωμένη Ιστοσελίδα

DEKRA Akademie ΕΠΕ: Νέα Ανανεωμένη Ιστοσελίδα

Ανανεωμένη ιστοσελίδα για την DEKRA Akademie ΕΠΕ. Προσαρμοσμένη στις ανάγκες των σύγχρονων ψηφιακών χρηστών η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί πλήρως ώστε να είναι “responsive” και προσβάσιμη από οποιοδήποτε τεχνολογικό μέσο όπως: συσκευές tablet, smartphone κινητά τηλέφωνα ή σταθερούς υπολογιστές.

Mε αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να επισκεφθεί την ιστοσελίδα οποιαδήποτε στιγμή, από κάθε συσκεύη, όπου κι αν βρίσκεται. Με τις τελευταίες τάσεις αισθητικής και το έξυπνο κατανεμημένo περιεχόμενο, η νέα ιστοσελίδα είναι απόλυτα φιλική και χρηστική. Οι πληροφορίες οπτικοποιούνται με έξυπνο και εύχρηστο τρόπο με τη χρήση εικόνων και βίντεο.

Η ιστοσελίδα θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται με νέες ψηφιακές υπηρεσίες, ώστε να αναβαθμίζεται συνεχώς η εμπειρία του επισκέπτη. Παράλληλα, θα ανανεώνεται τακτικά με όλα τα εταιρικά νέα και τις δράσεις της DEKRA Akademie ΕΠΕ, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επικοινωνία

  • Κεντρικό Γραφείο

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Follow us

Χρήσιμες Πληροφορίες

Αρχείο

© Dekra Akademie. All rights reserved. Design by Digitanet.