Τα νέα μας

EcoVadis Platinum στη DEKRA για τις βιώσιμες στρατηγικές της

Για ακόμα μία χρονιά η DEKRA αξιολογήθηκε για τις βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές της, και έλαβε τη διάκριση από τον EcoVadis με την βαθμολογία ''Platinum''. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2019 η DEKRA απέσπασε την βαθμολογία EcoVadis Silver, ενώ εδώ και τρεις συνεχόμενες χρονιές αξιολογείται σταθερά με την βαθμολογία EcoVadis Platinum.

COVID-19: Σημαντική υπενθύμιση για τους επισκέπτες

Για την ασφαλή εξυπηρέτηση στους χώρους και τα γραφεία μας απαιτείται η τήρηση και εφαρμογή των οδηγιών για τον περιορισμό της διάδοσης του COVID-19.

Η συνέντευξη της κυρίας Ρουσβανίδου στο KA-BUSINESS.GR

Η πρωτόγνωρη πανδημία έχει δημιουργήσει νέες υπηρεσίες και συνήθειες. Η DEKRA πρωτοπόρα σε υπηρεσίες πιστοποίησης έχει προχωρήσει σε ένα νέο σχήμα Πιστοποίησης Υγείας και Ασφάλειας για την πρόληψη διασποράς του COVID-19 βασισμένη στις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Ευρωπαϊκή Πράσινη Εβδομάδα 2021

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Πράσινη Εβδομάδα (31 Μαΐου – 4 Ιουνίου), η DEKRA θα μοιραστεί την εμπειρογνωμοσύνη της στον τομέα της βιωσιμότητας σε τρεις εκδηλώσεις:

Οι αίθουσές μας ανοίγουν ξανά!!

Έπειτα από 15 μήνες υπομονής είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι αίθουσες διδασκαλίας μας θα ανοίξουν και πάλι, για την διεξαγωγή των μαθημάτων του διεθνούς Προγράμματος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Νοσηλευτικού Προσωπικού Expert Migration HealthCare.

DEKRA Akademie ΕΠΕ: Νέα Ανανεωμένη Ιστοσελίδα

Ανανεωμένη ιστοσελίδα για την DEKRA Akademie ΕΠΕ. Προσαρμοσμένη στις ανάγκες των σύγχρονων ψηφιακών χρηστών η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί πλήρως ώστε να είναι “responsive” και προσβάσιμη από οποιοδήποτε τεχνολογικό μέσο όπως: συσκευές tablet, smartphone κινητά τηλέφωνα ή σταθερούς υπολογιστές.

Επικοινωνία

  • Κεντρικό Γραφείο

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υποκατάστημα
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Follow us

Χρήσιμες Πληροφορίες

Αρχείο

© Dekra Akademie. All rights reserved. Design by Digitanet.