Τα Έργα μας

Η Democritus Racing Team στο σεμινάριο ηλεκτροκίνησης της DEKRA

H DEKRA, o μεγαλύτερος μη-εισηγμένος φορέας Δοκιμών, Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων (TIC) παγκοσμίως, μέσω της θυγατρικής DEKRA Akademie ΕΠΕ, εκπαίδευσε και προετοίμασε τη Democritus Racing Team (DRT) Formula Student Team, με το νέο σεμινάριο ηλεκτροκίνησης, για τη συμμετοχή τους  σε παγκόσμιους πανεπιστημιακούς διαγωνισμούς.

Πιστοποίηση DEKRA, ενάντια στην διάδοση του COVID-19

Έχοντας ως κύριο μέλημα την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων και επισκεπτών της, η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ι.Κ.Ε. «ka-business.gr I.K.E.», της Λεπίδου Ραλλιώ, έλαβε την πιστοποίηση DEKRA Standard Trusted Facility που επιβεβαιώνει την πλήρη συμμόρφωση και τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του COVID-19.

H GENIUS TRAVEL έλαβε την Πιστοποίηση DEKRA

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο GENIUS TRAVEL P.C. που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, έλαβε με επιτυχία την Πιστοποίηση DEKRA Standard Trusted Facility για την πολιτική και τα μέτρα που εφαρμόζει, με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού σε όλες τις εγκαταστάσεις της.

Ανοίγοντας το δρόμο για έναν ασφαλή Τουρισμό!

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως το τουριστικό γραφείο «SILVER HOLIDAYS – ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» έλαβε την Πιστοποίηση DEKRA Standard Trusted Facility για τα υψηλής προστασίας μέτρα κατά της διάδοσης του COVID-19, που εφαρμόζει και τηρεί με συνέπεια. Με την επιτυχία αυτή η SILVER HOLIDAYS καθίσταται το πρώτο ταξιδιωτικό πρακτορείο που πιστοποιούμε στην Ελλάδα, συμβάλλοντας στην ομαλή επανέναρξη της τουριστικής περιόδου, με τον πιο ασφαλή τρόπο.

Επικοινωνία

  • Κεντρικό Γραφείο

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υποκατάστημα
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Follow us

Χρήσιμες Πληροφορίες

Αρχείο

© Dekra Akademie. All rights reserved. Design by Digitanet.