Τα Έργα μας

H GENIUS TRAVEL έλαβε την Πιστοποίηση DEKRA

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο GENIUS TRAVEL P.C. που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, έλαβε με επιτυχία την Πιστοποίηση DEKRA Standard Trusted Facility για την πολιτική και τα μέτρα που εφαρμόζει, με σκοπό τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού σε όλες τις εγκαταστάσεις της.

Ανοίγοντας το δρόμο για έναν ασφαλή Τουρισμό!

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως το τουριστικό γραφείο «SILVER HOLIDAYS – ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» έλαβε την Πιστοποίηση DEKRA Standard Trusted Facility για τα υψηλής προστασίας μέτρα κατά της διάδοσης του COVID-19, που εφαρμόζει και τηρεί με συνέπεια. Με την επιτυχία αυτή η SILVER HOLIDAYS καθίσταται το πρώτο ταξιδιωτικό πρακτορείο που πιστοποιούμε στην Ελλάδα, συμβάλλοντας στην ομαλή επανέναρξη της τουριστικής περιόδου, με τον πιο ασφαλή τρόπο.

Το γραφείο μετάφρασης και διερμηνείας ''ΑΛΦΑΒΗΤΟΣ'' έλαβε την πιστοποίηση DEKRA

Το γραφείο μετάφρασης και διερμηνείας ''ΑΛΦΑΒΗΤΟΣ'' διατηρεί την έδρα του στην Θεσσαλονίκη, παρέχοντας μεταφραστικές υπηρεσίες σε όλες τις γλώσσες, με ταχύτητα, εξειδίκευση και συνέπεια.

Η Opel Service ''ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε." έλαβε την πιστοποίηση DEKRA

Η Opel Service ''ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε." πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το σχήμα «DEKRA Standard Trusted Facility», υιοθετώντας μια σειρά μέτρων και ολοκληρωμένων δράσεων, με γνώμονα την πρόληψη και μείωση της διασποράς της νόσου του κορονοϊού.

Επικοινωνία

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υποκατάστημα
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Follow us

Χρήσιμες Πληροφορίες

Αρχείο

© Dekra Akademie. All rights reserved. Design by Kiriakos | Digitanet.