Το γραφείο μετάφρασης και διερμηνείας ''ΑΛΦΑΒΗΤΟΣ'' έλαβε την πιστοποίηση DEKRA

Πιστοποίηση ΑΛΦΑΒΗΤΟΣ

Το γραφείο μετάφρασης και διερμηνείας ''ΑΛΦΑΒΗΤΟΣ'' διατηρεί την έδρα του στην Θεσσαλονίκη, παρέχοντας μεταφραστικές υπηρεσίες σε όλες τις γλώσσες, με ταχύτητα, εξειδίκευση και συνέπεια.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Opel Service ''ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε." έλαβε την πιστοποίηση DEKRA

Η Opel Service ''ΚΡΗΤΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε." πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το σχήμα «DEKRA Standard Trusted Facility», υιοθετώντας μια σειρά μέτρων και ολοκληρωμένων δράσεων, με γνώμονα την πρόληψη και μείωση της διασποράς της νόσου του κορονοϊού.

Συνέχεια ανάγνωσης

H Jungheinrich Hellas έλαβε την πιστοποίηση DEKRA

Η Jungheinrich Hellas εντάχθηκε στο νέο Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης μέτρων αποφυγής μετάδοσης COVID-19, DEKRA Standard Trusted Facility.

Μέσα από τη συστηματική διαδικασία ελέγχου των απαιτήσεων του σχήματος, τεκμηριώθηκε πως η Jungheinrich Hellas αποδεικνύει έμπρακτα την ανάπτυξη κατάλληλων και επαρκών μηχανισμών, για την αναχαίτιση της μετάδοσης και διασποράς του ιού COVID-19. Μετά από απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης και διεξοδικό έλεγχο που πραγματοποίησε η DEKRA στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, διαπιστώθηκε ότι διασφαλίζει με απόλυτη επάρκεια όλα τα δυνατά μέτρα αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού, τεκμηριώνοντας την υπευθυνότητά της απέναντι στους ανθρώπους της.

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκπαίδευσης Μεντόρων Πρακτικής» για την ΜΚΟ Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Στόχος του Προγράμματος ήταν η μεταφορά και ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων για την αποτελεσματική διαχείριση εκπαιδευόμενων και νέο-εισερχόμενων, με σκοπό την καλύτερη αξιοποίηση και την ποιοτική εκπαίδευση - κατάρτισή τους, βασισμένο στη μεθοδολογία της διττής εκπαίδευσης. Το όφελος για την ΜΚΟ Αποστολή είναι η ουσιαστική αξιοποίηση των πρακτικά ασκούμενων παρέχοντας την μέγιστη απόδοσή τους, καθώς και η δημιουργία καταρτισμένου προσωπικού σύμφωνα με τα πρότυπα του φορέα.

Συνέχεια ανάγνωσης

Eκπαιδευτικό Πρόγραμμα για Φροντιστές – Επιμελητές με τίτλο «Δεξιότητες Φροντίδας Ατόμων Τρίτης Ηλικίας

Σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η DEKRA Akademie ΕΠΕ υλοποίησε τα εκπαιδευτικά προγράμματα για φροντιστές και επιμελητές ηλικιωμένων ατόμων.

Τα σεμινάρια ολοκληρώθηκαν κατά τους μήνες Ιούλιο- Νοέμβριο 2019 με τίτλο «Δεξιότητες Φροντίδας Ατόμων Τρίτης Ηλικίας» και υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του  έργου: Empowering Third Country Nationals in Athens- A Path to Integration, χρηματοδοτούμενο από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό «International Orthodox Christian Charities» (IOCC).

Συνέχεια ανάγνωσης

HealthCareEurope

HealthCareEurope” (HCEU)

Ενισχύοντας την διαφάνεια και την αναγνώριση της πρότερης γνώσης στα πλαίσια της γεωγραφικής κινητικότητας των επαγγελματιών στον τομέα της Υγείας  

Το HealthCareEurope είναι ένα Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα, υλοποιούμενο μεταξύ Σεπτεμβρίου 2015 και Αυγούστου 2018 από μία Ευρωπαϊκή διεπιστημονική συνεργασία υπό την ηγεσία της DEKRA Akademie GmbH (DE).

Συνέχεια ανάγνωσης

MENDI

Το πιλοτικό έργο MENDI (Mentoring Dual International) ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2013 και διήρκησε τρία χρόνια. Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν ως «μάγειρες», «ειδικοί ξενοδοχείων» και «ειδικοί εστιατορίων» κατά το πρώτο και δεύτερο έτος εκπαίδευσης σε δύο τοποθεσίες. 

Συνέχεια ανάγνωσης

ClimateSchool Be.At

CLIMATE SCHOOL Be.At

Η DEKRA Akademie Ε.Π.Ε. σε συνεργασία με τον εταίρο υλοποίησης ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Άνεμος Ανανέωσης», παρέχει υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου για την υλοποίηση του προγράμματος «Κοινωνίες Και Σχολεία Ανοιχτά Στην Κλιματική Προστασία Και Την Ενεργειακή Διαχείριση» (CLIMATE SCHOOL Be.At).

Συνέχεια ανάγνωσης

Επικοινωνία

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υποκατάστημα
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Follow us

Χρήσιμες Πληροφορίες

Αρχείο

© Dekra Akademie. All rights reserved. Design by Kiriakos | Digitanet.